Reviews

Zoals ik bij het kopen van een product altijd even de reviews bekijk, kan ik mij voorstellen dat het ook prettig is om van anderen ervaringen te horen voordat je over gaat tot het boeken van een fotoshoot. 

De onderstaande mensen waren zo lief om na afloop van de fotoshoot een review te schrijven. Hopelijk helpt het jullie een handje om te kunnen inschatten wat jullie kunnen verwachten van een shoot met mij. 

‘Op een mooie zomerse ochtend had ik een shoot met Lisanne, ondanks de warmte wisten we er een hele leuke dag van te maken. Lisanne en ik hadden vanaf het eerste moment al een klik. Lisanne heeft een relaxede vibe om haar heen hangen en laat je snel op je gemak voelen.  Er komt tijdens het poseren geen 1 moment dat je het even niet meer weet, want Lisanne komt met superveel tips hoe je kunt gaan staan. Heel erg fijn, vind ik zelf!    Ook maakt ze heel veel foto’s uit spontane momenten, wat resulteert in superleuke foto’s! Ik vond het het zeker waard en ik ben in de toekomst zeker van plan om nog vaker met Lisanne te gaan shooten. Lisanne je bent top! ❤️’

17-06-2021

‘Super leuke shoot gehad met mijn vriendinnen en samen met mijn vriend bij Lisanne op onze zelf uitgekozen locatie. Ik beveel Lisanne Protretfotografie aan, omdat ze heel spontane momenten mooi vastlegt en ook goede aanwijzingen geeft tijdens de shoot. Ze voelt de sfeer goed aan en de foto’s zijn fantastisch mooi bewerkt! Namens mij, mijn vriend en vriendinnen onwijs bedankt!’

13-06-2021

´Dennis en ik kwamen helemaal vanuit Schiedam om foto’s te nemen in Twente met Lisanne. Toen we aankwamen voor de fotoshoot, was Lisaane zeer vriendelijk. Ondanks dat we nooit een fotoshoot hadden gedaan, stelde ze ons heel erg op ons gemak. Ze had veel goede ideeën voor de fotoshoot, hielp ons met onze houding en stond ons ook toe onze eigen ideeën in te brengen.
We kregen onze foto’s veel eerder dan verwacht en ze zagen er hartstikke goed uit. Ik ben heel tevreden dat ze onze foto’s heeft genomen! We raden Lisanne enorm aan en zullen zeker nog een fotoshoot door haar laten doen!´

09-06-2021

 

‘Bij het eerste contact hadden lisanne en ik allebei dezelfde visie en style voor ogen! Allebei dol verliefd op de bohemian stijl! De fotoshoot ging vlot en het was erg gezellig, ze gaf goeie tips voor poses tussendoor. Ze leid je goed door de fotoshoot heen. 1 ding is zeker! Als ik ooit ga trouwen in bohemian stijl word lisanne mijn fotograaf en dit is zeker niet de laatste keer!’

22-04-2021

´Met zoveel fotografen in het veld zie je soms door de bomen het bos niet meer. Bij Lisanne is dat andersom. Toen ik haar eenmaal in mijn vizier had, zag ik geen andere fotografen meer. Echt een opkomend talent, een pareltje.

Zo graag wilde ik dat zij, en alleen zij mij op de foto ging zetten voor de branding van mijn tweede bedrijf. Maandenlang volgde ik haar en ik zag haar groeien en groeien. Een afspraak voor een shoot kwam er niet van nu ik het niet duurzaam vond om honderden kilometers te rijden naar de andere kant van Nederland.

Lisanne was zo lief om mij te onthouden, en toen zij een weekendje weg was met een vriendin in Rotterdam, nam ze spontaan contact op! Yaaayyyy! Hallelujah 🙌🏻🙌🏻🙌🏻.

Samen met een te gekke weddingstylist hebben we met 2 graden, regen en een ijskoude wind de Kralingse Plas omgetoverd tot shooting locatie. De foto’s zijn echt GEWELDIG geworden! Prachtige warme tinten en aardse kleuren. Ze heeft mij echt als een powervrouw op de foto gezet. Zo knap! Ik ben heel blij dat ik Lisanne ontmoet heb en zou haar aan iedereen aanraden. Bedankt lieve Lisanne en dankbaar dat je kou met ons trotseerde 💪🏻´

12-04-2021

‘Op een mooie zonnige dag in maart hadden wij onze loveshoot.       Lisanne gaf een aantal suggesties voor mooie locaties. Ook tijdens de shoot had Lisanne veel ideeën en gaf leuke aanwijzingen. Daarnaast was er ook ruimte voor onze eigen ideetjes. Binnen 2 dagen ontvingen wij de foto’s al en wát zijn we er blij mee. Echt een aanrader om een shoot bij Lisanne te boeken!🤍

Datum: 11-04-2021

Een hele fijne relaxte shoot gehad met Lisanne en de foto’s zijn geweldig.. zeker een aanrader als je ook mooie foto’s wil !!!’

Datum: 04-04-2021

 

‘Voor het eerst in onze relatie van 7.5 jaar een loveshoot gedaan, super spannend natuurlijk!

Lisanne stelde ons vrijwel meteen op ons gemak, erg fijn waardoor de ‘spanning’ al snel weg was. De gehele shoot verliep geheel spontaan, waardoor er ook echt mooie, natuurlijke foto’s werden gemaakt! Om een shoot bij Lisanne te doen is zeker een aanrader!’

Datum: 26-02-2021

 

‘De fotoshoot bij Lisanne was erg leuk om te doen! Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Ze is een rustige, spontane en leuke meid.     Je kan fijn met haar kletsen.             Ik kon ook goed met haar samenwerken en dat zorgt voor prachtige foto´s. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Het is zeker een aanrader om bij haar een fotoshoot te doen’ . 

Datum: 15-01-2021

‘De shoot bij Lisanne was erg leuk!
Een hele ontspannen sfeer zorgde voor spontane foto’s. De foto’s zijn precies geworden zoals ik in gedachten had!
Ik hoefde ook niet lang te wachten op de resultaten, wat natuurlijk ook erg fijn is!’

Datum: 27-01-2021

‘Vooraf veel contact gehad over de styling van de shoot en leuke ideeën die we samen hebben uitgewerkt.
Dit heeft en voor gezorgd dat het een super gave shoot is geworden.
Het was erg gezellig tijdens de shoot en als ik hulp nodig had met poseren kwam Lisanne meteen met nieuwe poses.
Heel blij met het resultaat! Complimenten aan jou! Ik kom zeker nog een keertje terug als het wat warmer is buiten🙈’

Datum: 14-01-2021

‘Na vandaag had ik een super voldaan gevoel. De dag leek even te mislukken toen de wolken donkerder werden en er druppels vielen, maar na regen kwam zonneschijn en we hebben ervan genoten! Lisanne is rustig en dat maakt het voor mij makkelijker om mijn draai te vinden tijdens het fotograferen. Af en toe maakt ze een grapje waardoor Lisanne een glimlach op mijn gezicht tovert én dat is dan weer handig voor op beeld, hé Lisanne? Al met al was het een bijzondere dag waarvan ik ontzettend heb genoten. De foto’s zijn echt prachtig geworden en Lisanne heeft echt talent. Dankjewel lieve schat ❤’

Datum: 02-01-2021

 

‘Ik wil je enorm bedanken voor de leuke shoot en jouw super positieve manier van coachen.

Je hebt ons een super mooie dag bezorgd en ook een enorme mooie plek er bij uitgezocht.’ 

Datum: 29-11-2020

 

‘Mijn moeder en ik hebben een topdag gehad, een dag om niet meer te vergeten! Je kunt echt merken dat Lisanne ervaring heeft en ze heeft ons op ons gemak gesteld. Ze neemt er ook echt de tijd voor en ze is heel aardig, dat is echt heel fijn! Echt een dikke aanrader! ‘

Datum: 29-11-2020

‘Wij hebben zaterdag 28 November een fotoshoot gedaan bij Lisanne van Egmond Fotografie. Dit verliep harstikke goed! 

Er werd goed gecommuniceerd wat er gedaan moest worden en er was een goeie klik met de fotografe! 

Binnen een dag al een aantal foto’s ontvangen van prachtige kwaliteit.’ 

Datum: 28-11-2020

 

‘De fotoshoot bij Lisanne was geweldig!

Lisanne is een super leuke enthousiaste meid die weet wat ze wil.

Sterk in communicatie en ondersteunt goed tijdens de shoot.

Een ontzettend leuke shoot gehad met als resultaat, geweldige foto’s! Ik kom graag nog eens terug voor nog een shoot.’ 

Datum: 26-11-2020

 

‘De shoot bij Lisanne was erg gezellig en ontspannen. Al gauw voelden we ons op ons gemak. Dat zie je ook terug in de foto’s, die zijn lekker spontaan. Lisanne had veel leuke ideeën waardoor we hele verschillende foto’s kregen. 

Echt een aanrader dus!’

Datum: 25-11-2020

 

‘Een super leuke spontane meid, die weet wat ze doet!

Het resultaat was prachtig ‘

Datum: 22-11-2020